Loading...

Details activiteit

Wil je aanmelden? Klik hier

Pic

Details activiteit

29 jun
reeds 6 inschrijvingen slechts 2 plaatsen over!
Afspreektijden
  • donderdag 29 juni
    • 13:00 De Sociale Kruidenier (Merksemsesteenweg 26-28, de
    • Einde 16:00 De Sociale Kruidenier
Prijzen
Activiteit: gratis + 1 dagdeel
Begeleiders
imageIngrid Van Dunneghem
imagesonja lauryssens
0491251211

Inschrijven

Inschrijvingen zijn definitief. Uitschrijven is niet meer mogelijk.

INSCHRIJVEN

Ben je geen krak in het naaien, maar wil je dat wel leren? Of heb je altijd al een mooie trui of sjaal willen breien maar geraak je niet gestart? Tijdens het naai- en breiatelier zetten we jou op het goede pad: van het omzomen van een broek, tot het breien van je lievelingstrui. - Gebruik van naaimachine: hoe doe je dat, recht leren stikken. - Starten met patronen leren overtekenen, eenvoudige ontwerpen. - Reparaties van kledingstukken, zoals knoop aannaaien, naden dichtnaaien, broeken, rokken verkorten,… - Op weg helpen bij het breien en uitzoeken van steken. Er zijn een paar naaimachines aanwezig en voldoende naaimateriaal. Wie zelf materiaal heeft, mag dit meebrengen.

Niet vergeten ! Breng zelf je te repareren kleren mee, of stof + een patroon, wol + breinaalden als je zelf iets wil maken. Je kan ook je eigen naaimachine meebrengen.

Sonja en Ingrid, 2 vrijwilligers bij de stapsteen en beiden veel bezig met allerlei handwerk, leiden met veel enthousiasme het naai en breiatelier in goede banen.