Loading...

Blogbericht

Wil je aanmelden? Klik hier

Pic

Blogbericht

Veranderingen activiteitenwerking

Beste iedereen,

Met de start van het nieuwe schooljaar hebben we bij de activiteitenwerking ook een aantal veranderingen te melden!

Verandering 1: Nieuwe look van de startpagina

Mogelijks heb je al gemerkt dat de startpagina van onze site er wat anders uit ziet. Iedereen kan nu onze activiteiten zien, dus ook mensen zonder activiteitenpunten. Hierdoor kunnen we onze werking beter bekend maken en nieuwe geïnteresseerden warm maken mee te komen doen met de activiteiten.

Maar hoe zit dat nu met aanmelden?
OF je klikt op een activiteit en vervolgens op ‘meedoen’.
OF je kan op de startpagina rechts boven op ‘wil je aanmelden?’ klikken,
OF op de smartphone via de drie puntjes rechts bovenaan.

Verandering 2: Activiteit in kleine groepen

Een andere nieuwigheid is dat we meer activiteiten gaan aanbieden in kleinere groep. Dat heeft het voordeel dat het wat rustiger is op die bepaalde activiteiten maar maakt het ook mogelijk dat meer specifieke activiteiten waar niet iedereen interesse in heeft, toch georganiseerd kunnen worden.

Het gaat dan over groepen van max 6 personen. Voor deze activiteiten in kleine groep rekenen we dubbele dagdelen aan.
We plaatsen het telkens bij de omschrijving wanneer een activiteit in een klein groepje doorgaat.
Ook activiteiten die in het verleden zijn afgelast, wegens te weinig inschrijvingen, kunnen we op deze manier opnieuw aanbieden.

Verandering 3: Afzeggen activiteit

Het kan nog steeds voorkomen dat een activiteit toch minder inschrijvingen heeft als verwacht. Voor deze keer lassen we deze activiteit dan vanaf 2 inschrijvingen niet meer af. In de toekomst zal deze activiteit dan ook eentje worden in kleine groep, met dubbele dagdelen. Op deze manier stellen we nu niemand teleur, kan verlof zonder problemen worden aangevraagd en kunnen we in de toekomst een beter aanbod doen.

Verandering 4: Iemand extra meenemen op activiteit

Vanaf september zullen jullie merken dat je bij enkele activiteiten iemand extra kan meenemen; een lief, een dochter/zoon, mama of papa, vriend of vriendin, … Om zeker te zijn dat deze extra personen een vast plekje krijgen voor de activiteit, en niet meer kunnen wegvallen vanwege een te drukke wachtlijst, vragen we vanaf september dagdelen in te zetten als je deze persoon wil meenemen.

Bijvoorbeeld: we gaan naar de cinema. Dit kost 1 dagdeel en je wil graag je lief meenemen. Je schrijft jezelf en het lief in voor de activiteit ‘cinema, iemand extra meenemen’. Deze activiteit zal 2 dagdelen kosten, voor jezelf en je lief.

Let op! Ook de inkomprijs van de cinema zal op jouw factuur terecht komen! Dus dit moet je goed afspreken met de extra persoon die je mee neemt.

Kom je op de wachtlijst terecht? Dit is niet meteen een probleem! Contacteer ons even of plaats in de opmerking dat je iemand wil meenemen, en wij zorgen voor een extra plekje.


Een hele heerlijke boterham! Moesten er nog vragen zijn, staan we natuurlijk voor jullie klaar via mail, sms of telefoon.

Vele groetjes,

Het activiteitenteam